View Single Post
Staro 16.04.2012., 19:26   #1
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Dakle, problem je slijedeći:

Na Thomsonu (192.168.1.254) je maknut T-Comov firmware (ukoliko to nešto znači), kad skeniram access pointe, pronađe mi navedeni D-Link.

Na D-Link (192.168.1.1) je stavljen firmware koji podržava WDS, namješten je Crude mode, downlink s mac adresom Thomsonovog wireless pointa. Primary DNS je adresa Thomsona, secondary je T-Comov DNS

Na oba uređaja podešen isti SSID, kanal, maknuta zaštita. Ono što me muči je da nemam pristup internetu kad idem preko D-Linka, tj. kada je u postavkama mrežne kartice pod gateway upisana adresa D-Linka (192.168.1.1). Dobijem pristup kada u postavkama mrežne pod gateway stavim adresu Thomsona (192.168.1.254). Pretpostavljam da to znači da njih dvojica ipak "komuniciraju" bežično, zar ne? Jer podešavanje vršim preko kabela sa 2 računala spojena na po jedan uređaj. Kada probam bežični pristup, situacija je ista - dok je pod gateway upisana adresa Thomsona, sve radi. Kada upišem adresu D-Linka, internet ne radi.. Gdje griješim? Hvala na pomoći

EDIT:
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
downlink s mac adresom Thomsonovog wireless pointa. Primary DNS je adresa Thomsona, secondary je T-Comov DNS
pardon, UPLINK

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 16.04.2012. u 23:30.
Wuchko je offline   Reply With Quote