RAK ima pravo kad kaze da se ne isplati kupovat komp za overclock, cisto zbog cijene, zanemarimo gust ceprkanja po kanti.
ali ako i kupis neki "normalni" stroj s time da je u stroju maticna koja podnosi overclock, mozes kloknuti do neke granice
moja kanta je kupljena s napajanjem koje je doslo uz kuciste (mozes mislit koja kvaliteta), memorija je cuspajz jeftinih keksa, graficka je 6600 GT jer mi ni 10 Ghz CPU nece omogucit igranje na kompu, sve ostalo je onboard osim ISDN adaptera ali i on ide van zbog DSL-a. hladnjak je volcano 6. athlon xp je clocknut sa 1800 Mhz na 2100 Mhz. nije nesto za pohvalit se ali je BESPLATNI performance gain, sto je nekad davno i bio cilj OC-a
sad vec vidim hrpu ljudi koji me upozoravaju da ce sve nestat u plamenoj kugli zbog jeftinog napajanja, ali ako to radi vec x mjeseci ponekad i par dana bez gasenja ili restartanja nevidim neki razlog za paniku
naravno da mogu stavit gore mobilca + zalmana + corsair bh5 + tagana + dodajte nesto ako sam zaboravio i dobit puno brzi stroj ali za tu lovu mogu kupit a64 pa i njega obradit po ovom gornjem postupku