Problemi sa kontaktima nakon updatea na ICS
My contacts, ali sad se dogadja problem da recimo upisem neki novi kontakt na mobitelu on mi nigdje nije vidljiv, znači nema ga na mobitelu ni na google.com/contacts pa me zanima kud je kontakt nestao i zasto ga nigdje nema?
Hvala i LP -->
Evo opet igre bez granica sa kontaktima na mom Sensationu.
Uglavnom, zadnji put sam na google.com/contacts fino sredio kontakte, napravio grupu "Sensation" i unutra sam imao cca 120 kontakta.
Na mobu mi je fino bilo slozeno da mi prikazuje kontakte sa googla i sve je normalno radilo, sinkronizacija sve 5.
Ali od kad sam napravio update na ICS nesto nije u redu. Primjećujem da neke kotakte nemam pa sam to malo provjerio.
Uglavnom na google.com/contats imam dvije stavke: My contact i tu sad vec ima 145 kontakta i grupa "Sensation" u kojoj je jos uvijek 120 kontakta.
Trenutno mi je na mobitelu složeno da mi phonebook prokazuje kontakte sa googla -->My contacts, ali sad se dogadja problem da recimo upisem neki novi kontakt na mobitelu on mi nigdje nije vidljiv, znači nema ga na mobitelu ni na google.com/contacts pa me zanima kud je kontakt nestao i zasto ga nigdje nema?
Hvala i LP
|