Dragi Rače ..
Ja za novce za koje sam kupio svoju mashinu ne bi nikada kupio nista drugo, jer iskreno NE BI DOBIO NISTA BOLJE, nikako..
Trenutno sam ga DE OCAO, ako se to može nazvat, radi na 2 Ghz, no stvarno je 1.4 Ghz, dakle još je OCan, ali nije na 2.5 .. Iako imam vodeno ..
Ako spojis znanje, gušt..., dobiveno, .. mislim da je to dovoljno ..
Platio sam memoriju tada 2 000 kn, jesam, skupo je to i kada se danas kupuje memorija, sada bi dobio 1GB, točno .., no ja imam doživotnu garanciju, a moja se memorija ne prodaje vise ... dakle, kad tad mora otići, i ako sada ode, dobijem novu... a moje nema, dakle bolju
Ja mislim da to nije pre skupa cijena za tih 2 000 kn ..
Nikada problema .. kompjuter je bio pod vodom 3 puta, i to 2 puta u radu .. i radi dan danas.. bez problema, bez restarta i bez gluposti ..
VDD mod koij sam napravio, bio je pun pogodak i više iskorištavam Corsair, i stvarno i iskreno, sve bih to ponovno proživljavao i radio.. da dobijem što sada imam !
Sve u svemu, super je filing kada znash da ti mashina moze puno

, a samo jer si ti tako odabrao, jer drugi cvile, ne ide mem na 178, na 190 i sl. a neki ovdje idu i do 240 i sl..
A maticna i sve nije tako puno vise placeno ..
U ostalom moj proc ide ko 3.2 ako ne i bolje, skoro ko 3.5 (AMD)..
A cijena takvog AMDa je tada bila 4 puta veća od mog 1700, tako da nisam ni skuplje platio... Jedino što sam stvarno platio je napajanje i ram, ... a tih 1500 kn viska bi uvijek dao za nesto kvalitetnije.
Pozdrav.