Citiraj:
Autor ivan77
Jednom probao (poslušao ) tu prezentaciju i nikad više- Nema hebene šanse da kupim nešto od nekog kog mi se reklamira agresivno , imperativno , sa neprestanim cerekanjem , da ne kažem k....čevito. I ond uz glupi smješak kaže "pa nije tih 30 000 kn puno , zamislite kolika je to ušteda tokom godina".. I da dođe 28 kn ne bi uzeo taj Rainbow uz takve "prezentacije". I još sam ih poslao u onu stvar kad su me nazvali ,(po treći put!!! nakon prezentacije , premda je jasno bila vidljiva moja "oduševljenost" istom da me pitaju o dojmovima i da li bi im mogao nekog preporučiti za daljnje prezentacije ..) uglavnom ,uz takav retardirani pristup radije koristim "rudi čajavec" iz 1977.
|
Nisi jedini koji je iskusio istu przenetaciju. Sjecam se davno, dosla zena i frajer reklamirati usisivac, kosta "samo" 30 000 kn, pa nam poceli soliti pamet da kao to nije jako puno s obzirom koliko se potrosi deterdzenta za pranje i ostalih svih tih sredstava. Jedina pozitivna stvar je ta sto su nam usisali tepih u dnevnom.

Vrhunac prezentacije je bio kad je zenska koja je prezentirala proizvod izjavila da od istog materijala od kojeg je usisivac se izradjuju letjelice za NASU. Također, ne volim agresivno reklamiranje i navaljivanje i politiku firme "kad vuku ljude za rukav" i nazivaju doma za prezentacije.