View Single Post
Staro 15.04.2012., 10:22   #4157
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Daklem, stoji jedino ovo da se povlace repovi nakon svake utakmice Barcelone, a to je samo zato jer je ona trenutno u zaristu zbivanja, zato sto je jedna od najboljih ekipa u nogometu ikad, svi koji to ne zele priznati su samo obicni seratori kontra barce.

Ja ne volim Real, ManUtd, ali uvijek cu iskreno reci da trenutno Real zasluzuje uzeti naslov prvaka, jer ove godine igraju jak nogomet.

Nemojte biti seronje, uzivajte sto ste dio generacije o kojoj ce se pricati, ko sto vi danas pricate o cuvenim Ajaxovim, ManUtdovim i slicnim generacijama koje su igrale...

Da se vratimo na suce, na svakoj utakmici, ALI SVAKOJ, ima more dvojbenih situacija, problem je što je Barcelona u zaristu pa izgleda ko da joj se rihta put da osvoji nesto, ja ne tvrdim da je meni sve cisto, ali nista manje nema ni u DRUGIM UTAKMICAMA drugih klubova, samo sto su oni sad pod povecalom jer su daleko bolji od svih.

I tek netko ko gleda nogomet i prati druge tekme moze vidjeti koliko se toga zbiva jos po drugim utakmicama, ali se nigdje ne spominje jer nece puniti novinarske stupce...

Stoga nebudite jalni jer ste fanovi klubova koje je Barcelona dosad pobjedivala, priznajte bili su bolja ekipa i dovidenja. Sudacki previdi ce postojati, i uvijek ce postojati, savrseni sudac ne postoji u nijednom sportu, najblizi tome je bio PL Colina.

A ove fore o "procitanoj knjigi" moze izjavit samo totalni laik nogometa, Barcelona igra istim stilom vec miljonima godina, jer su jedna od rijetkih ekipa koja njeguje svoj nogomet, koji se uci od malenih nogu u Masiji, da je lakse uklopiti nove clanove ekipe. A ne po treneru ko u 90% ostalih klubova, jer u Barceloni se trener prilagodava ekipi, tj bira se onaj za kojeg se misli da moze njegovati tu igru. Zašto uništavati sustav stvaranja nogometaša i igranja nogometa koji košta više od drage nam Lijepe naše, i koji je prokleto učinkovit...

Za kraj jedna internetska, Haters gonna hate