View Single Post
Staro 15.04.2012., 09:15   #4156
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Ako ništa bar si me dobro nasmijao. Pročitana knjiga kažeš hahahaha
Podsjećaš me na thora sa izjavama u COD temi ili još bolje ivana u kladionici (no pun intended )
Jesi ti kad uopće igrao nogomet? Ajd mi navedi koje to ekipe danas mijenjaju igru iz sezone u sezonu. A ako je već Barca pročitana knjiga to bi značilo da ih prosječne ekipe mogu dobiti kad se sjete (ali ne samo ih suci još drže tu di jesu).
Ako nakon skoro svake utakmice barce imaju neki repovi oko sudjenja, onda kak se ono veli di ima dima ima nekaj i vatre. Ma da, nogomet je gola statika i rigidna struktura koja se ne mijenjaja vijekovima. Sad ti nasmijavaš okolo neznalice ... Očito si više ljubitelj režije pa možda ti kazalište ne bi bilo loš odabir, a ne pravog sporta u kojem pobjedjuje bolji i inspiraniji u tom trenu, a ne da pobjedi onaj koji mora, jer ostanak na 4 boda razlike donosi jos koji euro više za koji tjedan. Stvar je samo guranja u nedogled i podilaženja nekim čudnim interesima. A tu barca prednjači. Dobra da ima 'znalaca' poput tebe koji vide ono što većina ovdje ne vidi pa da nas prosvjetliš.

Zadnje izmijenjeno od: Router. 15.04.2012. u 10:21.
Router je offline