Citiraj:
Autor bor1s
Ako ništa bar si me dobro nasmijao. Pročitana knjiga kažeš hahahaha
Podsjećaš me na thora sa izjavama u COD temi  ili još bolje ivana u kladionici (no pun intended  )
Jesi ti kad uopće igrao nogomet? Ajd mi navedi koje to ekipe danas mijenjaju igru iz sezone u sezonu. A ako je već Barca pročitana knjiga to bi značilo da ih prosječne ekipe mogu dobiti kad se sjete (ali ne samo ih suci još drže tu di jesu).
|
Ako nakon skoro svake utakmice barce imaju neki repovi oko sudjenja, onda kak se ono veli di ima dima ima nekaj i vatre. Ma da, nogomet je gola statika i rigidna struktura koja se ne mijenjaja vijekovima. Sad ti nasmijavaš okolo neznalice ... Očito si više ljubitelj režije pa možda ti kazalište ne bi bilo loš odabir, a ne pravog sporta u kojem pobjedjuje bolji i inspiraniji u tom trenu, a ne da pobjedi onaj koji mora, jer ostanak na 4 boda razlike donosi jos koji euro više za koji tjedan. Stvar je samo guranja u nedogled i podilaženja nekim čudnim interesima. A tu barca prednjači. Dobra da ima 'znalaca' poput tebe koji vide ono što većina ovdje ne vidi pa da nas prosvjetliš.