14.04.2012., 15:49
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Autor izi
Ako ikome sto znaci, nemojte od njih kupovati jer evo mene j*** vec sat vremena zbog osobne, poslao sam im fotografiju sa mobitelom frajer kaze ne moze procitat, reko ok, odem skeniram, posaljem, on mi kaze nije u redu trebao sam staviti serial number producta uz osobnu, a da mi to nije ranije rekao....a to je sve bilo u svrhu dokazivanja da nisam PROGRAM....mislim stvarno budalu tu od mene pravi, a vec su pare sa racuna skinuli.
|
Prijatelju, samo ću ti reći da ja upravo zbog tih mogućih komplikacija ni ne pomišljam ulazit u digitalne opcije kupnje. Zanimam me samo i isključivo Box(kutija) izdanje, i fino sam na miru. Što se tiče tvog problema, žalosno je to, al zato trebaš bit pametniji pa ko i ja naručit CD izdanje, za 50 kn više i nemaš problema s skeniranjem i ostalim nerviranjem.
Citiraj:
Autor fler
Uplatih napokon za CE.
Vagao sam rizik naručivanja izvana - cijena je nešto manja, istina, ali uz poštarinu + neizbježan PDV na taj iznos + čekanje bar tjedan dana .. mislim da je ovo najbolja opcija.
I tako, poput svih koji će igru prvi put pregaziti s barbarom - sljedećih mjesec dana na miru oštrim hladno oružje 
|
 To care, i ja oštrim oružje već godinama, sad napokon brojim zadnje dane da to oružje iskoristim protiv sila tame! U ulozi Barbariana, tog neustašivog pustolova, i ratnika. 
|
|
|