View Single Post
Staro 14.04.2012., 11:00   #89
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor iskic Pregled postova
Ne znam da li je jos uvijek ovo aktuelna tema, i da li ko zeli malo pomoci, ali evo i ja neki dam dobio pismo od "medifinanza" gdje me terete za neki navodno neplaceni dio za mobitel( neki zastitni oklop) koji sam kupovao preko ebay-a.Navode mi datum kupnje 7. mjesec 2011.godine. Ja jesam kupovao preko ebay-a taj dio ali ne na taj datum kako mi se cini vec poslij, ali sam to platio karticom unaprijed, dobio taj poruceni dio, razmijenio mail-ove s prodavacem o narudzbi i kupnji, uredno mi ta transakcija prikazana na izvodu racuna.Daju mi rok za uplatu do 14.04.2012. i pozivaju se na neki clan 688 ZPO, prinudnu naplatu,ovrhu...Dakle, sumnjivo mi je prvo pismo bez ikakve markice i ziga. U pismu ne navode bilo kakav dokaz da su mi prodali i isporucili taj dio niti ko je njihov klijent koji im se obratio za pomoc.
Sta raditi???? Ignorirati ili platiti????
Hehe, nemres vjerovat da ima ljudi koji uopce moraju RAZMISLITI sto napravit u ovakvoj situaciji

Ja bi ih namjerno isao prcat - javio bi da sam platio, ispricavao se na kasnjenju, poslao i fotosopiranu potvrdu o placanju, itd. Cisto da ih uzj_bem malo da gube vrijeme na provjeravanje jesu sjele pare i ponadaju se