View Single Post
Staro 14.04.2012., 10:54   #555
Slim
Premium
Moj komp

Slim's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Maddogg Pregled postova
Ekipa, može pomoć. Tražim tablet za suprugu, osnova namjena je internet, mail, čitanje knjiga i pdf-ova, pisanje tekstualnih dokumenata (znači trebao bi mi nekakav word-like program, potencijalno mogućnost priključenja tipkovnice) i eventualno mogućnost da izvrti nekakav film (spajanje na tv?). Ekran da je što veći (8 + incha), po mogućnosti što više rezolucije. (puno tražim, znam)

Obzirom da doma imam računalo, imam laptop, iphone, ne želim baš dati ogromnu količinu love, želim samo ženu skinuti sa prije navedenog i premjestiti na tablet.

Ono što sam gledao, a učinilo mi se ok je:
1. Energy i828 HD - 8incha, ok rezolucija, no Andorid verzija je 2.3. Honeycomb interface (što to zapravo znači u smislu gore navedenog?). cca 1700kn
2. Toshiba AT-100 - 10.1 incha, Tegra 2, super rezolucija, Andorid 3.1., svi mogući portovi (USB, HDMI), cca 2700kn

Molim Vas za preporuku, iskustva s gore navedenim uređajima. Neka alternativa gore navedenom, a da ja oprilike u tom cjenovnom rangu....

Imao prvoga i prodao. Posjedujem drugoga i mogu samo hvalospjeve o tom tabletu pisati . Preporuka Toshiba.
Slim je offline   Reply With Quote