Citiraj:
Autor Kristijan_7
Pozdrav, pišem, javim kad stignu. MS88 je set sa ampom, da. Speci su na:
http://www.fountek.net/products.asp?id=122
Ja ću si uzet jedne za sebe, čini mi se da bi to moglo biti savršeno rješenje za zvučnike za komp...
|
I kako ide ? Ide li uopče?
Što se tiče tog spomenutog kompletiča ... kad se u jednađbu ubaci da je potrebno 500kn za par drivera i kutijice (ako čovjek želi da liče na nešto) ...onda se još dodatnih 400kn zaista ne čini puno za pojačalce iz kompleta a da ne govorim da čovjek dobije sve na gotovo što je poprilična prednost.
Ok , unutra nisu isti driveri te po membrani to liči na čisti FR88 ali pogled na 'košaru' govori da se malo štedilo. Mislim da sam pročitao negdje da je to FR88EP ali ne vjerujem da se radi o drastično drugačijem driveru. Usput , zanimljivo je za vidjeti da je pripadajuče pojačalo nije digitalija koje ima na kile u tom cjenovnom rangu "desktop audia" več da se radi o
malom pojačalcu u A/B klasi
Inače , širokopojasni nisu za svakog ali kad se uzme u obzir kolko je novaca potrebno za par drivera (a i
Zaphovo mišljenje i
rezultati mjerenja istih) te da spomenute
Martello ili
Fountek Five kutije ne traže 30 litara znoja , nekako je šteta ne pogledat malo bolje u tu širokopojasnu stvar.
A netko s malo više volje može napraviti i
nešto ovako
Znam da ima onih koji nebi makli ni olovkom i ravnalom ako nije bar neko zvučno ime kao
MarkAudio ili
Fostex i sasvim mi je jasan taj pristup

ali da sve skupa ispadne promašaj ...nije neki značajni gubitak novaca ni znoja. Doduše , kako sam zaglibio u dosta ambiciozniji projekt , moguče je da ne razmišljam normalno ...
btw , nekako sam bio pod dojmom da kuhaš grupnu kopovinu jer želiš doči do nečeg 'ozbiljnijeg' od MS88. Do NeoCD1.0 i FW146 ?