View Single Post
Staro 14.04.2012., 00:30   #222
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bracocigan Pregled postova
nisam zvao nikoga. u nekoliko navrata sam pokušao naći odgovor na netu, ali ništa. dosad sam imao prastari kasda router, puno jednostavniji i bolji. s njim sam dugo imao upload preko 50kbps uz nedirnuti download, a kasnije samo 25 s tim da kad je upload išao do kraja sve je drugo stalo. sad s novim uploadam nekih 50MB po satu, a upload je cijelo vrijeme isprekidan. kao na kapaljku. maljo pljune i onda minutu čeka.
Ako imas 4MBit/256KB ADSL prikljucak, ti teoretski mozes za sat vremena uploadati 108 mb ( 30kbx60x60 =108mb/h)
Ukoliko nesto drugo radis, normalno da ce to sporije ici. Pogotovo ako imas torrente ili nesto takvog u pozadini. Sve pogasi pa probaj onda. Testiraj na speedtest.net pa vidi razliku.
Ako ne radi, resetiraj router na tvornicke postavke pa podesi username i password te samo tako testiraj i vidi. Ukoliko niti to ne pomaze, potrazi novi firmware pa probaj, ima noviji firmware na netu ali onda ne mozes koristiti maxTV ili IMS.

Imam taj router te ga koristim, maksimalno iskoristava aricu tj ide do 4.1 MBit/270 Kbit. Vise od toga u ovom trenutku na mojoj parici ne ide.
alengrosevic je offline   Reply With Quote