Previse toga hoces odjednom , polako , prvo savladaj kupovinu.Pa bus skuzil da je slicno sa prodajom.
Ovo sa davanjem feedbacka odmah nakon sto kupis item i nakon sto platis ti je zestoko
to je kao da kupis auto na jakusevcu a da motor ne upalis , ono vidis auto izdaleka, pozoves prodavaca sa strane das mu novce i on ode.
Ja se pridruzujem koloni ovih sto se zale na sporost, dost su mi spori činezi.43 dana mi je proslo s zaruljicama za auto, vec sam kontaktirao lika, reko je da je sigurno poslo, vec da cu otvorit case kad ono dosle zarulje..
Sad se borim s jednim akademikom kinezom kojem sam platio MIMO ebaya , dakle direktno na paypal accaunt (suprotno svim uputama - kaze lik da mu ebay neda da shippa van UKa - mala je lova pa mi se neda istrazivat) mudrac je zesci, ja mu uplatim kolko je item, on kuka da ne vidi uplatu, aj mu pokazem mail di mi paypal potvrduje da sam uplatio, kad ono debos kaze e a daj mi uplati jos tolko love za shipping..stero sam ga u k, sad cemo vidjet kaj ce bit.Znam da cu vjerovatno spusit ove 2 funte kaj sam mu uplatio, al stvarno nisam to ocekivao od čineza .