Citiraj:
Autor kreso0808
Ugl. nikako nemogu povezat wd sa kompom. Jednostavno ne prepoznjae fileove.Al na stranu to imam drugi problem. Firmware na playeru 1.03.10 a zadnji je kao što sam vidio 1.06.15. Na playeru je uključen wirelles, spaja se na youtube i ostala sranja. Isto tako je uključena opcija da automatski pronađe najnoviji firmware, što je on jednom i bio napravio al nije spustio do kraj jer je pukla veza. Sad više ne prepoznaje novi firmware i kad ga sercham ništa ne nadje. Išo sam skinuti sa stranice od WD-a firmware na Hdd i uključio ga u player al nije nis prepozno. Failove opće ne vidi. ŠTA DA RADIM?
|
probat cu natipkat sto slicnije kao ujutro
1. pretpostavljam da ako wd ne vidi fileove s kompa da je problem u postavkama na kompu, javlja li konkretno neku gresku ili se spoji pa ne vidi ?
2. moguce je premda sumnjam da je kad je prvi put vidio FW 1.06.15 i krenuo raditi update, povukao tu verziju pa sad misli da ima 1.06 i ne vidi višu.. eventualno rješenje bi bilo, na usb stavi željenu verziju (ako ne zelis custom fw moja je preporuka od sluzbenih 1.05.) i otvori file, koji se ako se ne varam zove wdtv.ver u notepadu..tamo di je oznaka verzije promjeni na višu, dakle 1.07 ili 1.06.16 ..ustekaj USB, startaj wd i trebao bi ti prepoznati i napraviti update na zeljenu verziju