View Single Post
Staro 13.04.2012., 20:14   #81
iskic
Registered User

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor BSA Pregled postova
pa ako ti imaš uredno sve "prepiske" ,račune , ne vidim di bi mogao biti problem?
jedino ako je netko drugi kupovao ,samo je i to debelo upitno jer sumnjam da bi neki klijent kontaktirao i pokretao postupak preko tog famoznog Mediafinzblj i kako već...
zna se kako to ide na Ebayu u vezi ne plaćanja...

mogao bi i skočiti do banke da ti daju listu transakcija u 7mj.
čisto za svoju evidneciju ,a oni neka tebi predoče/pošalju papire po kojima si ti dužan i kome....jer bi ipak za pokretanje ovrhe/potraživanja trebalo i postojati kakav papir ....
u protivnom.... odyebi,i nađi drugu budalu...
Ma evo nasao sam neki e-mail sto sam dobio prosli mjesec od nekog Nafi Yagzy, da sam pobijedio na nekoj aukciji u junu 2011. godine i da uplatim iznos od 30 eura. Ja nikad nisam ucestovao u takvoj vrsti aukcije niti bilo kakvoj.a kamo li da sam za neki bezvezni dio koji kosta 40kn ponudio ili dao im 30 eura ili oko 240 kn. Poslao sam mail tom Nafi Yagziu ali mi ne odgovara, poslao sam mail tom "mediafinanzu" i oni mi odgovaraju danas da sam prihvatio nekakav ugovor sa prodavacem o placanju unaprijed,i da moram uplatiti navedeni iznos koji potrazuju a to je sada 78 eura uz sve njihove neke predsudske troskove. Sumnjivo mi je sto na njihovoj web stranici nigdje nema brojeva telefona iz pisma koje su mi poslali, niti navedene e-mail adrese iz pisma, a na koju sam im poslao upit. Jeli moguće da je u pitanju prevera, mogu li ja imati posljedica ako ne platim i imaju li oni mogucnost moga pravnog gonjenja u nasoj zemlji, jer ne navode nikakvu firmu s kojom ovdje suradzuju i preko koje bi to mogli uraditi???
Ljudi pomozite, rok mi je sutra( po njima)

Zadnje izmijenjeno od: iskic. 13.04.2012. u 20:48.
iskic je offline   Reply With Quote