View Single Post
Staro 12.04.2012., 22:52   #23
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Evo igrao sam se malo. Došao sam do maksimuma undervolt-a i jako sa zadovoljan. Testirao sam na 20 minuta, budem preko noći pustio na dulje vrijeme.
Testirao sam bez baterije, i uključenim jednim potrošačem u usb port (mobitel). Svjetlina je bila na sredini, ventilator gotovo nečujan, a punjač je bio srednje topao.
Voltaža je 0.837 bez turbo.

Ovdje je overclock 2.0ghz, pošto je forumaš Mario92 svojeg isto dignuo na tu brzinu pa da usporedimo. Ovo je minimalna voltaža di mi prolazi occt, ostalo baca error. Ventilator se već jače čuje, ali i dalje ništa glasno, punjač je vruč, ali se može držati u ruci, također je bio uključen mobitel u usb. Overclock ide i dalje gore, ali zasada će stajat na 2.0
Voltaža je 0.9875 bez turbo.

Kad se vratim doma mogu izmjerit potrošnju preko utičnice pa ću to naknadno postati (stock, undervolt i oc+undervolt).
Također me zanima zašto se na ovom forumu pljuju na veliko aceri? Ja sam još relativno mlad, ali imao sam doticaja s thinkpad t60, x60, hp 630,635,probook, doma posjedujem aspire one i envy 17 i stvarno ne vidim razlog za toliko pljuvanje acera. Kupio sam acera i stvarno ne znam di je problem. Kučište je pristojne kvalitete, nema dojmova jeftinoće, procesor i sami vidite mogućnosti. Ekran je super svjetline, windows 7 sam instalirao bez problema i sve drivere za njega pa ne vidim razlog za masovno pljuvanje i preporučivanje samo premium brendova (Lenovo, asus) jer koliko vidim moj acer nije daleko od lenova, naprotiv superpi je brži kao i temperatura procesora. Ne napdam nikoga samo me zanima.
sipe je offline   Reply With Quote