Citiraj:
Autor Juice
Sve se preko tipki može riješit
I već je rootan i ima hrpa romova
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1533
I ne znam zaš se ekipa pali toliko na te benchmark testove? Ako mob radi fluidno, sve pokreće bez beda uopće me ni dira jel postiže 6459 ili 6754 na testu.
|
cisto da se vidi progres u snazi smartphoneova
kak drugacije zakljucit koliko ce samsung galaxy S3 CPU biti jaci od S1 CPUa osim po tim benchmarksima (dobro ajd i po tome sto ce snimati 1080p@30fps video bez problema

)?
to sto mob "radi fluidno" je cisto subjektivno i ne mozes na to staviti neki broj, tj koliko fluidno je zapravo fluidno
doduse naravno da ce sad ovo ici u krajnost i vjerojatno mozemo ocekivati 3D Mark mobile krajem godine.
Citiraj:
Autor dean225
One X kupit i odmah rootat i stavit ARHD od mikea. Kako vidim htc i dalje fura cpu grafičko rendanje umjesto da grafiku obavlja gpu. Ne vidim logiku u tom. Što se tiče bootloopa, nisam ga uspio postic na Senzaciji, tako da sumnjam da će biti problema sa One serijom. ICS nema tih problema.. jednom sam čak uspio stavit i krivi kernel, ali nije bilo potrebno vaditi bateriju.
|
otkud ti to da HTC forcea CPU rendanje 2D elemenata, tj sucelja? taj feature je dio samog ICS kernela i ne vidim zasto bi HTC to isao gasiti..