Citiraj:
Originally posted by CatKiller
A otkud ti znaš koju ploču ja imam ?!
Mislim Rače stvarnoooo
|
Imaš neku sa dva proca. Prije si imao NF3. To si sam napisao. I još prije toga neku sa 2 proca.
Citiraj:
Originally posted by choby
kak ti zguraš bilo kakve gumice između lima i harda? ja jedva hard uguram tranu...ili je u igri neki drugi držač harda?
|
Ja imam Antec i on ima drugačije držače harda. Zato je meni najednostavnije.
Za sve ostalo može poslužiti 5.25 nosač za hardove jer se oni mogu šarafiti odozdo.
A možeš i izbušiti veće rupe na mjestu šarafljenja harda i postaviti gumicu ali si kantu previše promijenio. Još je problem i ladica za hardove kod Chiefteka. U toj ladici svaki hard biva bučan.
Sky! Tvoj hard mora biti tih kada leti unutar kante. Mislim, ne leti, ali kao da leti. TU konstrukciju stvarno vrijedi slikati. Stvarno je nešto posebno.
Naši su kompovi poprilici jednako bučni. Jedno što ti Tagana možeš stišati a ja nemam nikakve šanse da stišam 520W napajanja. To je razlika. A i dvije barice u odnosu na jednog hitachija baš nije za usporedbu.
I nemoj prodavati fucking kantu! Si lud? Ko će to dovoljno platiti. Samo je ofarbaj u crno i to je to. Moja je cura rekla da je to najljepši komp koji je došao kod mene. A došlo je raznih ljepotana. Jedini koji ima tepih. Ima osješaj da je to stvarno kuća za komp. Uglavnom, i ja sada moram napraviti slično. Ne zbog tišine, nego zbog "tepiha". A znaš kako mi se ti ne da. Deset dana sam imao turbinu jer mi se nije dalo petljati po kompu. Sada sam to popravio.