Citiraj:
Autor dulesbj
Svatko ima svoje mišljenje,meni je taj cm najbolji i ostajem kod toga.
I najkvalitetniji i najpotpuniji što se samog rada tiče.
A probao sam ih puno,najgori je onaj od pchaka3 nekog,onda ga slijedi ics,pa za njim joseph,ni jedan nije meni potpun,te fali auto osvjetljenje,te telefon zvoni samo jedanput,u ics-u nema brzine i fluidnosti,igraj se malo,pa češ vidjeti jel sam u pravu.
Šteta što on ne izbacuje ništa novoga.
|
Jedno su činjenice, a drugo je osobno mišljenje koji je tebi ROM najbolji. Ja nisam pričao o tome što je najbolje, nego samo da su mnogi radili na tome da se sredi FM radio, tethering, zvuk i ostalo na CM-u za U8650.
Nadalje, a ovo se odnosi i na sipea ne shvaća neke stvari - ROM koji nema sve sređeno (odnosno da mu sve funkcije rade kao na original ROM-u, radile one jednako ili bolje) ne može biti najbolji ROM. Vama da, ali to ne znači da je i svima jer ljudi imaju drugačije prioritete. Nekome je mob za igranje, a drugima je važnije da čuje drugog sugovornika kad je okolina imalo glasna. Nekome petom je važno da ima speakerfon koji šljaka (i to smo vidjeli u ovoj temi).
Budite sretni da imamo 10 različitih ROM-ova i portova. Nerijetko se znalo dogoditi da svaki ROM donese nešto novo i bolje, pa se to onda update-a i u vašem najdražem ROM-u.