View Single Post
Staro 08.04.2012., 20:50   #2783
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Rosie-Posie Pregled postova
eto neka sam i ja probala taj cyanogen, sad znam o čemu se radi, i iskreno, nisam previše oduševljena... vraćam se ja fundowskom

osim lakog mijenjanja tema i boljeg upravljanja kontrolama u notifikacijama, ne vidim nikakve prednosti cyana nad fundowskim
fundowsky mi je brži, s njim nisam imala dosad nikakav problem... dok mi je na cyanu zvuk malo tiši, fix ništa ne valja (), da bi radio youtube moraš instalirat adfree (?), dvaput mi se desio neki force close bezveze... i jutros se sam isključio (al nije isključena opcija da je moj dragi predugo držao prst na power dok je gasio ekran)..

al ako izađe neki pravi cyan, stabilan i sve, možda probam opet

edit: interesantno, sad sam stavila fundowsky rom i baseband mi je i dalje 60501009...
možda zato što sam prije cyana hard reset napravila s onim prvim oficial romom sa prve stranice ove teme... nisam htjela stavljat onaj indijski stock jer su mi one aplikacije već prije zagorčale život

ne znam sta bih rekao meni cyan bas fino radi a slusalica je preglasna . nijedna aplikacija mi jos nije pukla niti se srusio nijednom . speakerphone ne valja to je istina ali uopce ne obracam paznju na to posto ga ni ne koristim . youtube takodjer slabo koristim tako da se i sa tim bas ne patim previse . stalno nesto drndam i stvarno mi fino radi , bas sam zadovoljan . mozda me donekle najvise zasad iznenadila baterija koja je evo nakon 2 dana na 55% (3000 mah) sa konstantnim drndanjem po telefonu i wifijem cesto upaljenim ne stalno . zasad me nista ne zeza na njemu od onog sto mi je potrebno (doduse nije me zezalo ni na fundowskom 3.0) ali nekako mi je cyan zanimljiviji pa cu se zadzati ipak na njemu .
maxtormaster je offline   Reply With Quote