Citiraj:
Autor adaksinjo
šonjo, ako netko ponudi nagradu za tvoju glavu oprostit ces mi, ali treba mi lova 
|
Nije valjda da se radi o tvom Treku?

il sam te zamjenio sa nekim?
Citiraj:
Autor Nik
cuks je iamo svoj dan pa je radio pizdarije po stazi popigao kurblu i pedalu
|
Ispravak netocnog navoda, samo kurblu sam spigao
Sori za danas. Jbg, stvarno nisam znao kam se metnut kad sam se poceo dizat, sve nesto skuceno kod onog drveca kud staza ide
Citiraj:
Autor zubich
@cuks
A jel ti to novi pogon ili onaj stari kaj kvrcka? Ak je ovo drugo, onda super, još jedan razlog da si kupiš novi 
|
Srecom, stari je u igri. Lovro mi je bacio bubu u uho tako da opet razmisljam o SLX M665 pogonu. Samo zato da mi se nebi desilo da na deoreu moram mijenjat kurble jednog dana.
Citiraj:
Autor Lovrix
Čuki stavi slike , obavezno onu od lanca.
Vuco je snejkbajto gumu prednju , Irvin je dosta fino razbio (prve riječi su mu bile "moram nabavit full face") , a Čuki je spigao kurblu i to pošteno , a kod Mihaljevca mu je pukao lanac i uletio u prednji mjenjač  .
|
Ono s lancem je za nepovjerovat. Ispod su slike. Srecom pa sam imao alat i rijesio to za 5 min. Ruke su mi opet bile kao da sam ugljen vadio. I jos uvijek imam onu krpu kaj mi je Nik dao sa prijasnje voznje, dobro je dosla
Citiraj:
Autor danielzg
Cuksu je danas sretan dan  jos stignes uplatit loto 
|
Jbt, danas mi je bas bio dan za nis. Al ajd, sve sam popravio tako da mi je drago sto sam bio gore.
Ukratko, da vam opisem danasnji dan:
Krenuo u 9:10 od doma, nesto prije tunela sreo Lovrixa i kod tunela smo bili u 9:55. Prvi put da sam na vrijeme dosao, i to prvi
U medjuvremenu su se decki skupili, bilo nas je dosta (imate popis kod Nika). Do gore smo laganini, kroz pricu i zajebanciju za jedno 1:15h, Lovro je mjerio.
Dole smo isli cistom 57icom, meni prvi put. Staza je super, pogotovo oni skokovi kad se prodje 2 asfalt

Gume mi bas i nisu drzale (WTB-ove kaj su mi dosle s kotacima) tako da sam 2 puta izletio sa strane, al totalno bezveze, osim kaj sam 2. put spigao desnu kurblu (zaboravio poslikat) tako da do dole nisam bas nesto mogao pedalat. Jos smo otisli na Greben i Lonjscinu (koju sam isto prvi put vozio) i bilo je super. Bitno da nas je vrijeme posluzilo.
Na putu prema doma, taman kad smo prosli Mihaljevac, lanac mi je pukao i to na tako cudan nacin koji se samo meni moze desit.
Kad sam dosao doma sjetio sam se kako bih mogao izravnati kurblu. Srecom, pronasao sam neku cijev dovoljno siroku u koju stane kurbla, skinuo pedalu, stavio bajk na zemlju i sa tom cijevi koja mi je posluzila kao poluga sam ju izravnao. Provjerio sam i pedalu - njoj nije nista, osovina nije spigana, ja presretan
Evo i "alata za ravnanje kurbli". Inovativno, nema sta
A tu su i slike sa Sljemena
Btw, @max - kotaci su zadovoljili