Prvo zahvaljujem na trudu.
Drugo, igre mi nisu nikakav uvjet. Ali Microsoft Office je must.
Također i neki navigacijski programi jer bi s tim rješija problem karti i traženja pošti, zapise o parangalima itd itd, nikome od vas to vjerovatno nije bitno pa neću dužit (MaxSea i slično).
Dakle malo sam tražija što ima i našao sam ovo:
Asus Eee Slate 121.
Radi na sedmici, ima 2 USB ulaza, i5 procesor na 1.33 ghz sta je dovoljno za ove lagane programe, 2-4 gb DDR3, 32-64 gb i to na SSD disku. 12" display, za razliku od većine koji su 10". Dakle dovoljno za pogledat film. A i može se uštekat tipkovnicu.
U principu je to mali laptop, ali sa dvije bitne stvari sa kojima nemogu nać laptop, a to je touchscreen i mogućnost sklanjanja tipkovnice. Te dvije stvari mi tribaju za po brodu radi jednostavnosti i brzine korištenja (nezgodno je sa onim malim touchpadom na laptopu, pogotovo kad ima malo mora).
Na prvi pogled ludilo, ali nisam našao di ga ima kupit kod nas i koliko košta. Ima li ko kakvih iskustva i više podataka? Ako ga ima u Hrvatskoj i cijena je ka vanka oko 1000$ to bi moglo bit to.
Eto sad sam van malo bolje objasnio što mi treba. Ima li kakva alternativa ovome?