Citiraj:
Autor sipe
Što se vi čudite odjednom cyanogen modu koji postoji od 11 mjeseca? Nema ništa sad što nije bilo u 11 mjesecu, potpuno isti cyanogen je bio tada i sad, sad samo postoji još i fix za zvuk (problem s mikrofon ima samo jedan uređaj koliko vidim) i nema potrebe tolikom čuđenju. Iste su opcije ko i prije nema ništa novog. A najbolji launcher za sonic-a vam je Zeam launcher, zauzima manje od 1 Mb 
|
meni do sad nije dolazilo u obzir stavljat taj rom zbog te slusalice, jako mi je bitno da dobro cujem drugu stranu, tako da dalje od toga nisam ni istrazivala...
uostalom, uvijek ima i novih ljudi koji se svemu cude, tako da je to normalno
Citiraj:
Autor dudum48
jel to onaj 1112, već se izgubio...
|
ne, to nema veze jedno s drugim, 1112 je najobicniji kineski rom baziran na stock romu s poboljsanjima, cyan je druga prica, guglaj ga, odi na sluzbenu stranicu i procitaj malo
Citiraj:
Autor goranszd
onaj španjolski 2.3.6 mixed8 htc mod.... nakon duze koristenja postane bugovit i trza malo koda ikonice zapinju kod skrolanja, nije instaliran 2d hack jer je s njim gore, sjee refreshrate kao sto je nek vec napisao... ma nema do standardnog 2.3.3 s andreno driverima i fundowskog 3.0.... kad bi fundowsky napravio rom baziran na njegovom 3.0 i ubacio sučelje odnosno htc mod iz ovog mixed8 španjolskog nitko sretniji od mene
|
meni je isto fundowsky 3 super, a kei office je sebi napravio malo izmijenjeno sucelje koje lici na htc pa baci pogled na
njegov post
Citiraj:
Autor kutijagreha
Forumasi,ovo je najbolja tema trenutno za huawei 8650,puno ovde ima ljudi dobre volje,pa sam siguran da cu i ja dobiti odgovor kako treba. Po prvi put sam resio da ubacim neki custom rom,pa sam video ovde da je trenutno najbolji Fundowsky custom rom. Zanima me koja je do sada najbolja verzija tog roma,tj da je stabilan i da nema nekih bagova. Razmisljam da ubacim 4.0 verziju ovog roma,pa da vidim misljenja drugih korisnika kako radi,i kako se ponasa? Kao i da li je bolji ubaciti full verziju ili clean verziju 4.0? Hvala svima 
|
hm, ja nisam ni stavljala 4.0 al eto ljudi se zale da im slika nije dobra, tj da imaju taj neki flickering pri scrolanju...
iskreno ne znam jel to sto je taj 2d otkljucan sluzi cemu u praksi ili je to samo stvar nabrijavanja rezultata na benchmarku...
sto se tice toga jel bolje stavit full ili clean, to je stvar osobnih preferenci, meni je recimo puno bolji clean jer mi uopce ne trebaju sve te aplikacije koje je fundowski stavio na full, a jos je clean pociscen dodatno od nekih aplikacija koje su bile prije instalirane na mobitel, a takodjer mi ne trebaju..
tako da to sam moras odlucit, procitaj sta ima na jednom, sta na drugom...
ja sam prvo stavila full i cim mi se digo sistem kad sam vidila sta sve ima na sebi, odma sam odlucila da se to meni ne svidja i stavila clean

3.0 verzija nema nikakvih bugova i nitko se na nista nije zalio tako da ja preporucujem nju