View Single Post
Staro 07.04.2012., 13:08   #3040
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Evo da se pohvalim konačno mi je stiglo dugo iščekivano napajanje Seasonic SS-400FL...za početak slike...

Slikano je mobitelom pa su slike takve kakve jesu. Stari dobar HX620 se udomio kod novog vlasnika...inače me vjerno služio dugo vremena.
Jedva sam dočekao da raskupusam pošiljku !
Napajanje odiše kvalitetom izrade...samim pogledom vrhunski proizvod. Na slikama se vidi da je siso nešto duži od corsa...isto tako sam pod rukom osjetio da je lakši...razumljivo jer cors ima vent i nije full modularno zbog mbo/cpu kablova. Što se tiče konektora također su lijepo "slejvani" i dovoljno dugi da se njima napravi dobar "cable management".
Kod ovog 400w modela dolazi samo jedan 6+2 pci konektor dok kod 460w modela dolazi 2x6+2 pci konektor ali se kopča u samo jedan izlaz...zašto je su tako napravili ne znam jer ne vjerujem da je prevelika razlika u tih 60w...to je zasad jedina zamjerka.E sad bi mi neki rekli da sam lud te bolje za te novce kupit SS560KM...naravno da je bolje i naravno da bi tako i napravio da mi ovo nije uletilo turbo povoljno za smiješan novac.

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD

Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 07.04.2012. u 13:42.
bixsy the king je offline   Reply With Quote