View Single Post
Staro 07.04.2012., 01:51   #2718
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Benruov cyanogen port ima theme chooser, teme uglavnom rade na svim mobitelima, nekad ce ti za neku temu izbacit da fale neki elementi za sucelje na tvom mobu no stisni samo apply anyway i radit ce od ovih ostalih cyana kako koji, vecina ima theme chooser, ali zadnja verzija teammat-a nije imala ako se dobro sjecam, josephovi romovi su ga imali, a ovaj kang nisam probao, slozio sam si svoj rom koji je kombinacija spanjolskog 2.3.6 mixed roma, build.prop je iz fundowsky 4.0 verzije, sucelje kompletno sam si slagao po svome ukusu i za sada super radi vec neka 3-4 dana mob sa njim...

@ tutix, neznam koja verzija adw launchera dolazi sa tim kang cyanom, no ja koristim adw launcher nekih mjesec i meni super radi mob s njime... prije sam koristio launcher pro, no na njemu me zivciralo sto kad upalim mob nakon duzeg vremena u standby-u ne pokaze ikonice na homescreenu nekih par sec, a nekad ih nije pokazivao uopce dok ne napravis pokret lijevo - desno po ekranu da mu zarotiras trenutni screen...

@ rosie, mislim da taj brush u google translateu sa kineskog znaci flash, to mi jedino ima smisla

sto se tice mikrofona na cyanu, kazem vam da sam probao sa dva sonica, jedan na stock romu jedan na cyanu, i razlika je postojala, a ako se je varam i htc mania-i su se neki zalili na mikrofon, a i ovdje, sjecam se da mi je dulesbj bio javio za onu foru sa dualmic u build.propu i da probam s time, i jos su neki pokusavali, no nije imalo efekta...
KeiOffice je offline   Reply With Quote