Citiraj:
Autor Vuco
Ono treperenje tipa kao na kameri kad na nekim ROM-ovima OC-aš proc ?
To sam samo na kameri na nekim ROM-ovima vidio. Glavno da si sredio i da se zna za buduće. Ja fala bogu sa time nisam imao problema.
Meni je sad problem jedino što mi puca wifi (signal je kvalitetan). I to mi se pojavilo od kad sam stavio 4.0 Fundowskog. Ne velim da je on kriv, ali sad mi na zadnjem a.warovom ROMu se događa isto. Nekaj ne štima i ne pobriše se valjda prije stavljanja novog ROM-a, iako sam sve moguće pobrisao iz Recovery prije stavljanja novog...
|
Moras to drugacije malo. Stavi huawei orginal rom, ono sto instaliras da drzis volume up i volume down + power. Onda kada dignes stock 2.3.5 rom, gore digni CWM .6, a ne .7. Wipe data, wipe dalvik, wipe cache, pa u mounts pa format SVEGA. onda izvadis karticu van i preko windoza pobrises sve particije i full format kartice. Stavis karticu nazad u mobitel sa novim romom koji zelis imati gore i onda flashas taj rom. Nakon sto se rom podgine, onda opet u CWM wipe dalvik i wipe cache i particioniras karticu sa swap i ext ili sto ti vec treba...
Tak se to radi. Svaki drugi nacin mi uvijek nesto ostavi iza...