View Single Post
Staro 06.04.2012., 15:53   #32
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Primjetio sam da dosta ljudi se zali po forumima na "prevare" od strane operatera. Npr, neke usluge koje se naplacuju, SMS-ovi koji dolaze "sami od sebe" i masno kostaju i jos hrpu drugih prevara, za koje su naravno krivi operateri. Krivi su cijela masa ljudi koja uopce ne zna svrhu smartphonea, masa koja ne zna procitati uvjete koristenja prije koristenja, masa ljudi koja uopce ne moze procijeniti svoje potrebe kada potpisuje ugovor sa nekom mrezom.
U 12 godina koristenja mobitela mozda jednom sam imao neko negativno iskustvo sa operaterom, a prosao sam Simpu, T-mobile, Vipnet, Tele2 prepaid. Jedino sto nisam probao je bonbon, i to ne zato sto ne bi htio vec zato sto nemam potrebe. Trenutno sam na Vipu najnizem modelu pretplate jer imam odredjene potrebe koje mogu ostvariti samo na Vipu, i odnedavno sam aktivirao Tomato "brutala" tarifu, za koju mislim da u potpunosti udovoljava mojim potrebama sto se tice mobilne telefonije. Pokrivenost je odlicna, cijena vise nego povoljna sto se tice tarife, dovoljno minuta, SMS-ova i MB prometa imam bez da se moram obazirati koliko sam danas poziva napravio i slicno, a uz to je prepaid i imam kompletnu kontrolu troskova.

Stvarno ne razumijem ljude koji trose internet promet i onda ce cude kao pura dreku otkud mi poveci racun. Ne razumijem ni ljude koji se pretplate na jednu od usluga koje se non stop vrte na tv-u npr za kupnju melodija, aplikacija i onda im tjedno ili mjesecno skida odredjenu sumu. Nisu operateri svemu krivi, ljudi su u 90% slucajeva krivi sto su neiformirani, neupuceni i htjeli bi drzati korak sa svime ali ocito im to ne ide od ruke.

Stalno pljuvanje po operaterima je cista glupost, nitko vas ne sili da koristite ni jednu od tih usluga, iskljucite si mobitel, otkazite pretplatu, nemojte uopce u to ni ulaziti ako se ne znate koristiti time. Svaki operater danas ima i vise nego siroku paletu usluga, uzmes si ono sto trebas i onoliko koliko se uklapa u budzet, pazis da ne prelazis to sto si dogovorio i nece biti nikakvih problema
cyclone je offline   Reply With Quote