Citiraj:
Autor Drvoje
Ako ti je napajanje po jamstvom radije ne diraj ništa.
Inače ja sam vent minja u svom bivšem napajanju Chiftec/Delta 400W (Yate Loon crko) i stavija ZM F1 od Zalmana.
Ono šta sam prvo provjerija (iz tuđeg iskustva na netu) je da će mi napajanje radit bez obzira šta je vent uštekan direkt u matičnu (jer se regulacija/napajanje venta syebalo + nisam ima tada 3to2 pin adapter za vent).
Tada je bilo potrebno nabavit vent sličnih specifikacija (prije svega mislim na protok i statički pritisak) jer nije pametno na duži period stavljat vent slabijih karakteristika, također po mogućnosti neki FDB/Hydro bearing vent koji je robusniji (šta više MTBF to bolje). Bolje da ne štediš s obzirom da to tvoje napajanje nije baš MS Industrial
Također možda da prvo probaš očistit napajanje/vent od prašine ako već nisi i podmazat ležaj venta s malo motornog ulja (ovo su najjeftinije opcije i meni najdraže  ).
|
Preko 3 godine je star PC pa tako i to napajanje, GT @ 500 rpm pokazao se ODLIČNIM (PC nisam čuo da radi dok nisam došao na 30cm od kučišta) no 500 rpm je bilo preslabo kad se optereti (igrama) zato mislim da bi ovaj drugi GT @ 1150 rpm bio aman-taman, no puno mi je 117 kn, zato sam pitao jel ima još koji tak dobar vent. za manje love, ali čini se da nema...
-napajanje je kao i sve drugo čišćeno redovito, jedino nisam probao sa podmazivanjem.