Citiraj:
Autor fanATIk
Jel netko uzimao negdje dobru foliju za display? Može dućani u zagrebu ili ebay, svejedno.
Bio naručio hardcase s ebaya i s njom dobio jednu foliju. Katastrofa. Trebali su je nazvat 1000 bubbles. A detaljno sam očistio display prije stavljanja.
|
ja sam totalni baksuz s tim stavljanjem folija, već sam ih nekoliko bacila u smeće, svaki put mi tek iz trećeg pokušaja uspije bez mjehurića...
sad neću mijenjat dok se ne raspadne
Citiraj:
Autor Renesis
zapari kupaonu dobro sa vrucim tusem da pobere prasinu iz zraka, i onda odi stavit foliju unutra 
|
ovo je odličan prijedlog

vidiš, ja baš u kupaoni svaki put stavljam foliju jer je to jedino mjesto di mi mačke ne skaču po glavi dok nešto radim... al svejedno zaserem
Citiraj:
Autor KeiOffice
http://www.ebay.com/itm/170715356151...84.m1439.l2649
Ja kupujem od ovoga sellera stalno, dobro je sto ima izrezan otvor pored slusalice gdje su senzori za osvjetljenje i senzor blizine koji gasi ekran/touch kod razgovora... a to da li ce ti ostati mjehurici ili ne ovisi samo o tome kako je stavljas jbg...
|
ja sam isto prvo imala jednu s tim izrezom, sad imam bez, i zapravo, svejedno je jel izrezano ili ne, jer senzor radi najnormalnije i bez tog otvora