View Single Post
Staro 05.04.2012., 16:55   #2654
Fundowsky
Registered User

Fundowsky's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
sto je zanimljivo to nisam primjetio niti ja jednom drugom romu. Cak sam danas otisao po card reader, samo da propisno sve formatiram, jer sam mislio da je mozda neki bug do dalvika.

Sada sam ga digao ponovno. format kartice u fat32 preko windoza, firmware update od huaweia. gore digao cwm 5.2.0.6. wipe svega i format svega, baterija van i tek onda rom. Opet ista stvar. Šteta.

Sad cu staviti ovog updajtanog kineza sto je Vuco stavio. Jedino ce mi uzasno faliti ova nova 2.3.6. tipkovnica, bilo bi super kad bi ju se moglo kopirati na 2.3.5.

Ako se naviknes, ne kuzis to. Probaj na launcheru pro scrolat umjerenom brzinom i vidjeti ces treperenje, ista stvar i bilo gdje drugdje gdje se scroola horizontalno. Naveo sam doodle jump samo kao primjer i dobar test.
ok, svejedno ne vidim problem, očito je od osobe do osobe, meni treba da se mogu brzo kretati kroz launcher bez zastajkivanja, i ne držim ekran do nosa da bi me bilo kakva treperenja smetala. ako te baš smeta, promijeni si u build.prop vrijednost za max_events_per_sec
Fundowsky je offline   Reply With Quote