Bude, da, tješi se
Ti meni sad reci s kojom utakmicom je Chelsea zasluzio prolaz?
Napoli i Benfica jesu kvalitetne ekipe, ali nedovoljne iskusne, Chelsea pak u nijednoj utakmici nije bio bolja ekipa, a pogledaj samo higlightse golova, i reci mi koji gol je plod Chelsea? Jedini koji se ja mogu sjetiti jest sad protiv benfice, kad je torres maestralnim potezom izbacio par branica i na kraju asistirao Kalou.
Mozes se ti povlacit sucima koliko god hoces, no cinjenica ostaje da je barca 4 puta ove godine nadigrala milan, nema tu suca koji pomaze ( ali opet, kad se penali nisu sudili na San siru, onda nije barca krala

)
Tako da prestanite biti smjesni, evo prvi test za "veliki" Chelsea, jer dosad su igrali stvarno protiv "prosjecnih ekipa" za pojam Lige prvaka ( Valencia i Leverkusen koji spominjes, a za napoli i benficu sam ti gore odgovorio ).
Zdrijeb ih je pomazio, sad je bilo dosta, da nisu imali srece koliko imaju nebi ni napoli prosli, a boga mi ni benficu jucer...
No mozda je i bolje ovako, da im realno barcelona pokaze kojoj klasi nogometa, pripadaju, a mozda i chelsea osvoji ligu prvaka, mislim da im je to jedini nacin na koji trenutno mogu i igrati iduce sezone
Villas-Boas je los trener, da se razumijemo, ali s ovom ekipom nema trenera koji bi napravio nesto znacajno, skrumpirali se, prosli u polufinale, i mogu zahvalit samom bogu na tome