Citiraj:
Autor Dottore
Pa ne vrijedi garancija ako je prefarbao ventove. Ne isplati se.
@Korisnik
Zuris se a jos nisu izasli procesori porodice Ivy Bridge. Jos i nema potpunih testova. Pisi normalno tekstove i jednu recenicu stavi linkove. Glupo je sto to radis u svim temama.
Na primjer :
Što mislite o ovom hladnjaku, i da li će mi se isplatit za hlađenje novog i5 3570K, overlockiranog?
Je li bilo tesko? Samo sekunda posla.
@Kresimir-ZG
koristi edit. Nema smisla u dvije minute nabiti dva posta ( radi tržnjaka? ). Niti u ovoj postojecoj temi hvaliti hladenje AMD.
|
A koja je razlika zapravo, ako stavim tako kako si ti stavio? Ja iskreno ne vidim razliku, link je link, stavio ga je preko jedne riječi ili preko cijele rečenice nema razlike. Razliku može vidjet, samo picajzla. Netko nešto radi na jedan način, a netko na drugi, još najbolje da smo svi isti i da svi na isti način razmišljamo i djelujemo, po tebi bi očito to bilo jedino logično.
Al evo da te utiješim, stavljat ću linkove tako kako si ti reko, kad ti je to toliko bitno.
I još jedna stvar, za koji mjesec izlazi IvyBridge, a ti meni govoriš da trčim pred rudo kad se informiram što bi bilo dobro da kupim u novoj konfiguraciji? Pa nije da se pripremam za nešto što će izać za 2 godine, već za koji mjesec!