View Single Post
Staro 05.04.2012., 02:56   #2637
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Prvi ROM kojeg je a.war napravio, od starog Kineza 1121-(1) se vratio u novom ruhu, sa većinom novih feature-a (novi driveri za adreno, notifikacije i ostalo) - http://www.mediafire.com/?6qra3fanoyu7cpl

Meni iskreno najdraži ROM.
Malo sam proučavao tog orginalnog Kineza i mislim da je tajna u tome što je poludeodexan. Uglavnom od deodexa praktički nemaš ništa osim što se mogu sređivat vizualne teme mobitela i bolja je portabilnost ROM-a, a developeri to u startu rade na bilo kojem custom ROM-u. Deodexane aplikacije pune dalvik cache (kad sam si kuhao ROM dalvik je bio odma u početku preko 70 MB-a), a koji je opet na /data particiji (koja je veličine 160 MB-a) pa ostaneš bez prostora za aplikacije vrlo brzo. Deodex i nije problem kad imaš neki medium ili high end mob sa dosta interne memorije, ali na Sonicu ili sličnom je.

I opet masa ljudi se kune odexan ROM puno fluidniji i brži. Kinez je kombinacija i jednog i drugog i očito je to tajna + vjerojatno ima nekih poboljšanja u internom task killeru pa vjerojatno skripte kao supercharger ga dotuku jer tu dođe do nekih kolizija. E sad, bila bi fora kad bi se mogao još taj nesretni dalvik šiknut na /cache particiju koja ima najbrži datotečni sustav, a u pravilu na ROM-ovima zjapi prazna.

Šteta što se ne može naći prema potpisu ROM-a nikakva stranica da vidimo changelog, a možda je Kinez koji je napravio taj ROM izbacio još koji ..
tutix je offline   Reply With Quote