Citiraj:
Autor Dottore
@Mar, nemam pojma koju tarifu imas.
T-mobile vara korisnike u obracunu data prometa.  To nisi vidio niti cuo o tome. Tako da ova tvoja prica ne drzi vodu.
3g Watchdog ne mjeri tocno niti pouzdano. Ne moram naglasiti ali ja vec imam prastaru tarifu koju vec imam 12 godina pretplate. Sim kartica je izlizana vise puta i vrijeme za novu. Do sada nemam prituzbe niti na kvalitetu usluge. Tu ima tone topica kako telekomi varaju ali prije svega najvise je kriv korisnik jer nije pazio, aktivirao posebno.
Imati Androida i Iphone bez aktiviranog data prometa je metak u glavu. Vidim da svi kukaju kako nemaju para za neku aplikaciju pa traze crack i jos cudim da svercaju javnim prijevozom a imaju mobitel vrijedan 700 eura. Mislim ono, stvarno vrhunac.
|
Meni za razliku od Vipa, t-mobile nikad nije naplatija ovakav račun niti sam ikad potrošija više MB nego u paketu a da to nisam znao.
Poanta drugog dijela originalnog posta je ta da su svjesno
lagali (da će doći obavjest koja nikad nije stigla) i da su rekli da mogu slobodno nastaviti koristiti tarifu (koja je uključivala data promet) do promjene na drugu (koja ne uključuje) - da sam nastavija koristiti net kao do prije u iščekivanju obavjesti o promjeni tarife i da sam napravija računa za data paket od nekoliko stotina kuna u to vrime - ko bi onda bio kriv? Ja?
Zaboravija sam napomenut da ti vip uredno skine 40 lipa za provjeru potrošnje (preko SMS-a). Ovo je čak vrlo vjerojatno i nelegalna metoda - kao da imaš brojilo za vodu/struju/plin, ali neznaš koliko si potrošija bez da platiš za obavjest o tome.
Koliko znam, sve druge mreže imaju mogućnost provjeravanja trenutne potrošnje bez naknade.
3G watchdog mi promet broji vrlo solidno - nije najprecizniji, ali je uvik unutar megabajt-dva.