View Single Post
Staro 04.04.2012., 20:51   #529
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
I rado ću spomenuti još koji puta.
Sviđa mi se što HTC pokazuje koliko su spremni ići da bi napravili vrhunsku kvalitetu.
motorola koristi kevlar, nokia pravi mobitel iz jednog komada
nije kao da HTC radi ne znam sta revolucionarno
sve su to marketinske spike koje ce ti skupo naplatiti prilikom servisa..

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Zato i gledaju HTC-u u leđa.
najveci proizvodjac mobitela na svijetu gleda u ledja HTCu kojem profit opada iz kvartala u kvartal? je mos mislit.

Citiraj:
Autor F10EXX Pregled postova
Pa nije problem, ali taj ppi je bespotreban. Napravljen je samo da bude 4x stari ekran, nista vise. Kad nemas takvih ogranicenja, i ppi od 275 je izvrstan.
ppi nikad nije bespotreban
ako mislis da je ppi bespotreban probaj usporedit ekran HTC Wildfirea ili tattoa.

i bio bi ppi od 275 izvrstan kad bi ga mogao postici na malom ekranu sa malom rezolucijom..
uzmi u obzir da je:

480 x 800 pixels, 3.7 inches (~252 ppi pixel density)

Citiraj:
Autor F10EXX Pregled postova
Ti ne razumijes sto je low end i midrange mobitel. Sve sto je dual core je bez greske high end mobitel (a tu naravno ima opet podjela na pocetak razreda, sredinu i stvarni sami vrh), dok su single core cortex A8 i vise neki visi razred midrangea. Arm11 arhitektura je cisti nizi i srednji midrange.

Haha, ak je One V low end, kaj je onda neki android a 320x240 rezom i 192 rama? Daj nemoj bulaznit. To sto je HTC sebi zamislio nema nikave veze. BMW je godinama furao 3-5-7, pa je serija 3 bila cista srednja klasa auta.

Visi segment high enda.
da, a tvoje podjele high enda na 3 razreda stvarno imaju smisla..

da, One V je zamisljen kao low end (ne entry level smece, nego low end)
ima iste karakteristike kao moj 2g star HTC Desire (jedino ima vise interne memorije i noviji proc)

neki android sa 320x240 rezom i 192 rama se smatra entry level mobitelom za nekog tko si ne moze priustiti veci mobitel (jer su obicno mobiteli sa takvom rezolucijom manji od 3.5")
Ordem je offline