View Single Post
Staro 04.04.2012., 20:30   #3227
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
Ja sam imao jedno dosta lose iskustvo s njima. Prijatelju je dosao samoinstalacijski paket a kako se on ne kuzi u te stvari pitao me da li mu mogu doci to spojiti.
Odem i najprije vidim da nema splitera,kazem ok mozda je sad mu telefon na VOIP-u.
Zovem SZK i zena mi kaze da moram platit 51kn mjesecno za splitter???
Kazem ja kako ako pise da mora doci unutar paketa,uglavnom tu je rasprava zavrsila jer ocigledno nije ni shvatila sto sam je pitao.
Imao sam jedan spliter viska pa sam spojio preko njega ali opet nista,nema interneta.
Zovem opet SZK i oni kazu da posto sam dobio onaj Iskratel ruter da moram cekati cca 1:30h da ruter pokupi postavke????
Cekali smo i vise od dva sata i opet nista,ali bitno da je njihov tehnicar zvao i rekao da provjerimo da li je sve spojeno kako treba, sto naravno i je spojeno kako treba.
Sinoc opet smo probali ali opet nista,jutros sam zvao prijatelja koji radi u Optimi da vidi o cemu se radi i naravno dali su krivi ruter je taj ocigledno ne radi na toj centrali kako treba.
Sutra ga nosim zamjeniti. Pitam se koliko bi se to oteglo da igrom slucaja nemam vezu u optimi.
A i taj iskratel mi djeluje kao djecja igracka,da ga malo jace stisnes raspao bi se
bezobrazluk nepodojeni! užas!

još jedan kiks i ozbiljan sam u namjeri prijavljivanja slučaja državnom inspektoratu - pa makar ne rezultiralo nikakvih posebnim (a i povoljno/pozitivnim) ishodom.