Citiraj:
Autor robert7
Daklem, evo jedna od fana Barcelone :
Prvi penal više nego očit, više što se žalite na suca se možete žalit na jadnika Mexesa ( neš ti igrača, na razini Kuyta i sličnih "nogometaša" ) koji je zakuhao situaciju sa svojim jadnim nogometom.
Drugi penal ja osobno nebih nikad sudio, postojao je, ali za takvo nešto stvarno moraš imati velika muda za suditi. Ono što bih htio istaknut je neinteligencija Neste ( čemu se uopće dovodit u takvu situaciju, nepotrebno potezanje igrača bez lopte ( zato što mu je puyol u jednoj prilici pobjegao i skoro dohvatio loptu za gol kod kornera ).
Iskreno, mislim da je sudac ubio utakmicu, Barca bi svejedno prošla Milan, samo je bilo pitanje gola, ali sam znao da će uvijek biti onih koji će reći da je Barca prošla radi sudaca.
Milan je bio potpuno nadigran, i to je to, šteta da je sudac bacio mrlju na Barcelonu.
Ja da sam trener milana, momentalno bi nakon oba dvoboja dao otkaze mexesu, nesti i robinhu, milan moze njima zahvaliti sto nije imao bolje sanse i mozda prosao.
|
Rekao sam eod u temi zbog pojedinaca, ali tebi skidam kapu

Robinho je katastrofa već duže vremena, i čeka se potpuni oporavak Pata i da istjera ovog biserka iz momčadi, mexes je smiješan; tu bih dodao i Emanuelsona, koji se isto traži po terenu, ko da je 500x500. Da svi imaju borbeni duh kao Boateng i pristup igri, to bi bila druga priča.
Prvi penal je nesporan totalno. Drugi je smijeh, jad, kako god, i to se ne sudi NIKAD nigdje, a pogotovo ne na tom rezultatu i u toj fazi natjecanja, to je tragedija od suđenja. Ko god tvrdi suprotno ili je zatucani fan barcelone ili nije u životu nogometa vidio u živo, a kamoli zaigrao; takvih potezanja ima desetke na SVAKOJ utakmici.
Sudac je zas.ao tekmu do kraja i bacio drugu sliku na tekmu.
Ugl. slažem se u velikoj većini što si napisao.