View Single Post
Staro 04.04.2012., 00:38   #1074
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Vi ste ko moja stara, kad ode u trgovinu samo gleda šta je na akciji. Mislim meni je to nepotrebno toliku pozornost tome posvećivat, i puno puta sam se sam uvjerio da su jeftinije one stvari koje NISU na akciji! Akcije su klasična navlakuša, zato ja kupujem bez opterećenja jel ili nije nešto na akciji. Ako mi treba treba mi, bez obzira na tzv. akciju. Hvala bogu da treba gledat da se uštedi koja kuna ako se može uštedit, al nema potrebe pretjerano se zamarat tim nekakvim popustima i na to gubit vrijeme. Ja ću u links-u kupit novi proc matičnu i grafičku, je da su malo skuplji od konkurencije iz npr ADM-a ali ADM nije u mom gradu, a to mi puno znači da ako nešto ne štima mogu sam otić reklamirat to, a ne putem telefona i vraćanja robe preko pošte se za..... tako da, links je jedan od boljih dućana u mome gradu što se tiče računalnih komponenti, cijene su možda malo više nego kod nekih drugih ali su u okviru podnošljivog. Tako da ja osobno, uvijek kupujem rađe kod njih nego kod nekih drugih.
KorisNick je offline   Reply With Quote