View Single Post
Staro 03.04.2012., 23:12   #3862
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
bez veze utakmica. Messi je pokazao umijeće igre, precizno sa bijele točke 2 puta.

S ovakvim suđenjem Barca = "mamić liga klub" na sofisticiranoj , međunarodnoj razini. "Modus operandi" je isti samo se koriste sterilne rukavice.
messi je dovoljno puta tokom utakmice danas pokazao zasto je najbolji igrac danasnjice
a iniesta zasto je drugo najbolji.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Kaj LOL, svi se vi pozivate na pravila a nisam još vidio da se svira takvo nešto.
Nisam vas vidio ni jednog da ste se pozivali na to pravilo prije a nije da je jučer napisano...taj penal je živa lakrdija isto kao i onaj treći koji su tražili igraći Barce
vidio sam dosta puta da se svira prekrsaj i dodjeljuje zuti zbog povlacenja dresa
ne pamtim kad sam zadnji put vidio da se to sudi unutar 16 al ajd, nije kao da je sudac dosvirao neki fantomski prekrsaj

po meni bi najbolje bilo kad bi sudili samo najbolji engleski suci u svim utakmicama, tj kad bi se primjenjivali engleski kriteriji sudjenja no sta je tu je

FIFA/UEFA su zakurac na vise levela i ne ocekujem nikakve konkretne promjene od njih a koje bi vodile ka boljitku igre i eliminaciji ovakvih slucajeva kakve smo vidjeli danas.

kao sto rekoh, radje bi da je barca prosla bez penala ali i ovako je pokazala dovoljno te zasluzeno prosla. nije kao da ne mogu proci bez sudacke pomoci. vec su vise puta ove sezone potukli klub koji se smatra drugi najboljim na svijetu (real madrid) bez pomoci sudaca.

milanu bi bilo bolje kad bi krenuo u kompletnu rekonstrukciju svoje stare garde i prilagodio se igri u europi.
Ordem je offline