View Single Post
Staro 03.04.2012., 22:46   #3854
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Prvi penal ok. Ali onda je mogao suditi i penal na Ibrahimoviću jer je bila ista situacija u barcinih 16m.

Drugi penal NITKO nikada ne bi sudio osim ovog kretena. Potezanja uvijek ima, a sve je začinio puyol koji je gurnuo igrača Milana pa su obojica pali (ne mislim da je puyol pao nego igrač milana i barce).

Više ne gledam tekmu i nije mi stalo ali znam da barcelona već godinama ne može čistih ruku proći u visokim fazama natjecanja. Dva gola iz penala..unti vanzemaljaca. To bi i NK Pušća bistra iskoristila.

U međuvremenu vidim da je kraj. Dva penala od toga jedan nije bio, nedosuđeni penal milanu, krivo suđenje ruke u korist barcelone i trći krumpir od gola za barcu (odbijanac jelte).
umjesto sto samo komentiras sudjenje, bolje komentiraj taktiku milana, tj sto su postigli i koliko ih je dobro barca uspjela neutralizirati

no da, lakse je svalit sve na suca..

slazem se da oba penala nisu morala bit dosudjena (i bolje da nisu upravo zbog komentara poput tvog), no dosudjena su (i jedan je dosudjen CISTO po pravilima) i na kraju je prosao bolji tim, tim koji bi i bez tih penala pobjedio

radje bih da je barca prosla sa ovakvom igrom, nego milan koji nije uspio pokazati gotovo nista.

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Potpis ko kuća.
EOD do daljnjeg iz teme jer vidim da ima previše zadrtih barcinih navijača kojima je pogled na nogomet stručan i realan koliko i meni na ragbi.
aha, a ti si sa svojim avatarom olicenje postenog komentiranja nogometa danas.
Ordem je offline