Citiraj:
Autor dean225
@Ordem kakva zastarjela rezolucija??
|
ove godine ce 720 postati standard u middle/high end segmentu (doduse bit ce belaja ako iphone5 i S3 budu imali 1080 rezoluciju)
qhd ce biti rezerviran za neki low end a sve ispod toga za entry level smartphone
po meni nema nikakvog smisla platiti preko 3000kn za mobitel koji vec u startu ima takvu, recimo to 'manu'
radje bih uzeo RAZR maxx
Citiraj:
Autor dean225
Desire ima istu rezoluciju kao one s? Heehe..
|
nisam se bas najbolje izrazio
htio sam reci da si za tu cijenu prije 2g mogao kupiti Desire koji je tada bio flagship HTC mobitel
danas za tu cijenu dobivas One S koji je kao srednji segment
Citiraj:
Autor dean225
QHD rezolucija nije zastarjela, a amoled u qhdu pogotovo..
|
nakon 2g ne vidim zasto je amoled/super amoled danas nesto posebno
eto One X ima "obican" LCD ekran i svi ga hvale kao trenutno najbolji ekran na trzistu
da je rijec o super amoled + ili super amoled hd+ (glasine da ce to biti na S3) onda ne bi bilo problema
ali amoled i super amoled vise nisu neka stvar koja bi trebala biti vrijedna divljenja na tako skupim mobitelima
Citiraj:
Autor dean225
Kad si već spomenuo samsung, koliko mobova ima samsung sa većom rezolucijom?
Galaxy S3 koji dolazi sa debelo tweakanijim softwerom u odnosu na htc, neće bit brži od Htc One s, bit će u rangu One X, vjerovatno mrvicu brži..
|
samsung jos treba predstaviti svoju liniju mobitela za ovu godinu
jedino od vrijednosti sto su izbacili jest galaxy note (a i on koristi komponente koje se nalaze u S2)
tako da cemo na odgovor samsunga jos morati pricekati
sumnjam da ce S3 ima debelo tweakan softver, sense je i dalje po meni najbolji i najbrzi android skin
touchwiz je smece naspram njega (i po funkcionalnosti i po brzini i po izgledu)
btw zasto S3 ne bi bio brzi od one s? samsung ipak pravi trenutno najbrze procesore za mobitele i ne bi bilo nista cudno kad bi u S3 ugradili najbrzi quad core CPU