View Single Post
Staro 03.04.2012., 18:14   #308
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
E sad me podsjeti kako glasi puni Pub naziv u
kojem smo bili zadnji put? Jer tamo smo
odgegali zbog blizine spusta nakon Pizzerije
iz Nova [IMG]http://shrani.si/f/46/Vd/3nF2jRqs/ves.jpg[/IMG]
Brisela.

Ljubazni konobar, prima (kao i 90% ostalih) bez pogovora narudjbu i donosti tocno onako kako smo trazili. Iznad solidna pizza i izrazito ljubazni. Jedina mana koju su napravili je razdvajanje restorana i pizerije. Sad je pizerija, nazalost, previse funkcionalna u sluzbi primanja sto veceg broja stolica, a nazalost premalo ugodjaja. Nisu trebali razdavajti jer ni priblizno se ne sjedi ugodno i prostano kao prije. Nije vanka nepoznat nacin, da se skuplje placa ista stvar u boljem prostoru. Nemam nista protiv da se u restoranu takodje moze naruciti pica po nesto skupljoj tarifi.
Hole in one Pub. Inace pizzerija nikada nije bila spojena sa restoranom nego je naknadno otvorena. Jedno vrijeme nisu dozvoljavali narucivanje pizza u pubu/restoranu nego si morao sjesti bas u pizzeriju, ali su srecom promijenili politiku jer pizzerija i nije bas najkomotniji prostor. Nisam tamo vec dugo bio, imao sam osjecaj da su promijenili pizza majstora tako da mi pizza, iako vrlo solidna, nije bila kao prije (moguce i da sam se prevario).

Nego, bio sam i ja u Dvojci. Sto se tice samog uredjenja vidi se da bi prostoru dobro doslo malo osvjezenja, najveci minus bile su lampe sa zaruljama koje su isijavale neugodno bijelo svjetlo. Iako u pizzeriji nije bilo gotovo nikoga na 2 prazna stola bile su case. Na konobaricu cekao sam 10-ak minuta.
Jeo sam pizzu 4 godisnja doba - jedna kriska kukuruz i paprika, jedna mozzarela, jedna kulen i jedna vratina. Izbjegao sam neku sa sunkom jer sam procitao na forskveru da sunku ribaju. Pizzu bih opisao kao tradicionalnu zagrebacku. Suhi i debeli krajevi, tijesto koje podsjeca na kruh. Opcenito mi je bila malo suha pizza (iako je nadjeva bilo dovoljno), ali osim toga je ok - nemam nekih zamjerki. Rekao bih sredina zagrebačke ponude, solidna, ali ništa senzacionalno. U svakom slucaju puno bolje od onoga sto sam dobio dostavom zadnji put kada sam narucivao od njih. Za pice sam uzeo toceni Pan - 15 kn, koliko sam zapamtio nemaju velike pive u boci.

Od zadnjeg posta u par navrata sam jeo u Les Chateau des Jardines i Kod Zaca. Mogu reci da su mi to trenutno najbolje pizzerije u gradu. S tim da Jardines ima pizzu koja je poput Karijoline (ako je dobro pamtim) - tanka, hrskavi suplji rubovi, svjezi i kvalitetni sastojci. Dok Zac ima vise tradicionalnu pizzu, iako inace nisam ljubitelj slavonskih njegova mi je odlicna.
morph je offline   Reply With Quote