View Single Post
Staro 03.04.2012., 01:39   #6165
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor miki_st Pregled postova
Zasto se koji put ne prikljucis nama na TS? Bilo bi krasno kad bi svi igrali skupa.......ili protiv
Sasvim je dovoljno par teammateova na Battlelog party chatu, i Mansky, Triumph, malaivica, Nebbo i TSB ekipa na TSu.

Citiraj:
Autor scp Pregled postova
Koji se prokleti vrag događa sa ECM i flaresima? Svaki put kad bacim ECM pogodi me raketa, neki put gunner mora baciti i flares NAKON mog ecma i SVEJEDNO nas pogode. Prokleti apsurd, totalno gamebreaking. Prije patcha je sve bilo u normalnom redu, moraju oni prckat, MORAJU. > ragequit
Koliko ti ragea samo imaš potisnutog da toliko rantaš
Nije savršeno, ne može ni biti, ali su očito malo htjeli nerfati heliće.
Vjerovatno je stvar u tome da su išli na vjerovatnost da protumjere ne mogu upaliti svaki puta. (OK, možda su malo pretjerali sa tom vjerovatnosti"), no ja (kao i obično u suprotnosti sa tobom) nisam imao baš takva post-patch iskustva. ECM više ne prekida svaki lock ali još uvijek najčešće ispaljeni projektil detonira u oblaku ECM-a, no to jučer nije spriječavalo Manskog da na svaki zvuk projektila u zraku ispaljuje flares iako mu ja vičem na TSu "ECM!!!" (a onda naravno slijedi bježanija jer nitko nema ready to use protumjere )

Al lik je danas pogodio 80% TV raketa u neprijateljski Havoc
A za ground vozila i da ne pričam!

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 03.04.2012. u 06:03.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote