Citiraj:
Autor miki_st
Prije patcha IGLA i stinger su bili za k, nepotrebno oruzje u arsenalu, sad i imaju smisla.
Vi zelite da ownate cilu rundu s helicem a da vam dlaka s glave ne padne, e pa nemoze
Sto se zalis, helici su jos i OK za razliku od tenkova, oni su sad...mocni ali samo pojavom
|
Lol. Ne znam jesi ti shvatio o cemu ja pricam. Veci damage stingera je ok. Direct hit rpg-om ili main gunom od tenka na chopper = instant kill, je ok. Manje trajanje locka stingerom, ok. Ali kad me locka, i ja bacim ECM koji taj lock treba prekinuti i ko god me locka I DALJE NASTAVI LOCKATI i ispali rakete, to je onda bug i pokvareni feature. Da ne pricam o tome da te iste rakete koje lete na mene I DALJE nastave letiti nakon sto gunner preventivno baci flares i u konacnici sruse helic. Jednostavno tulavo. Da ne pricam o tome da me vec par puta skinuo tenk guided shellom, a da nisam cuo NIKAKVO lock upozorenje.
Najbolje da onda odmah naprave neki sudden death ko u wormsima, pa da razina mora neizbjezno raste i u konacnici potopi cijelu mapu pa da svi odemo u vrazju mater skupa sa pjesadijom, tenkovima, chopperima i inim vozilima, uz komicnu animaciju pojavljivanja tombstonea na kojem pise RIP DICE.
Glupi šveđani.