Citiraj:
Autor Garfield
Meni FX4100 poprilicno dobro sluzi za ono sto mi je potrebno (photo editing, BF3 i slicno) tako da mi je stvarno best buy za te novce. Ne interesiraju me pretjerano reviewovi na netu, niti nekakve brojke koje ce pokazati neke razlike, radi, jeftin je, obavlja sto treba, kraj price. Upgrade na FX8150 je poprilicno realna stvar kroz par mjeseci, isto poprilicno isplativa kupnja. Sada ako patis na benhcmarke i odreden status, nemoj uzeti. Ako te interesira kvalitetan procesor koji brzo obavlja sto treba, ne ocekujes neznam kakve brojke u sintetickim testovima, gledaj na nesto drugo i to je to.
|
e vidiš s obzirom na to što daje ...odnosno što ne daje u odnosu na phenom 2 x4 procesore koji dođu praktički isto ko fx4100, fx4100 nije jeftin a samim time ni isplativ pored phenom 2 ili čak athlon 2 procesora. Pa čak ni fx8150. Ako ti treba jeftino za igre ne gledaj dalje od phenom2 x4 ili i3 2300. Ako ciljaš na skuplju varijatnu.. na fx8150 u odnosu na phenom 2 pomak nije značaj što se tiče igri a cijenom je već blizu i5 2500 koji pomete pod snjim. FX je fail ma što god neki htjeli reć

. Isto sranje je bilo i s prvim phenom procesorima dok nije dožla druga poboljšana verzija

. Moj savjet radije pričekaj nove fx procesore jer ovi su banana za te pare. Ili pređi na intel ako nemoš čekat