View Single Post
Staro 31.03.2012., 23:23   #198
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
evo, otkljucao sam router, stavio sam firmware 8.2.4.B i zasad radi dosta dobro. Nonoh radi odlicno, sva 4 lan porta su mi slobodna te je sve i malo bolje nego sam milsio da ce biti.
Svidja mi se sto se novi WLAN korisnici mogu dodavati preko prednje tipke, samo se ukuca WPA2-PSK i novi korinsik je gore. Kod sx763 je bilo malo zamorno ih dodavati rucno, pa citaj mac pa ovo-ono.
Losa strana naspram SX763 je sto se ne moze kontrolirati izlazna snaga wireless adaptera i to sto se ne mogu definirati telefonski portovi (kod siemensa sam slozio da je port 2 PSTN mreza dok je port1 VOIP).
Primjetio sam da isto kao i kod SX763 dolazni poziv pocinje zvoniti sa "zadrskom" od 5-6 sekundi tako da im je to valjda nekako standardno, ne znam..

Ugl, ovako otkljucan je cisto fin uredjaj (s malo blesavim meni-om, ali dok se jednom svlada, poslije je lako ), sa mnostvom opcija te mogao bih reci dosta konkurentan SX763 modelu. Nije bas na njegovoj razini ali opet nije niti daleko..

EDIT: Ima i opcija "Parental control", s kojom filtriram/blokiram/radm redirekciju odredjene stranice. Odlicna stvar, joj kad sutra zeni redirektiram facebook.com na LINK hahaha, dici cu joj tlak na 250

Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 01.04.2012. u 02:34.
alengrosevic je offline   Reply With Quote