View Single Post
Staro 31.03.2012., 18:43   #3764
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Volim ja Barcu, najbolji su i najjaci! Ali ne volim njihovo glumatanje, valjanje po terenu i skupno trcanje na sudca kad je gusta utakmica!
Svima je valjda jasno da ce ugazit Milana u Spanjolskoj! ZAMISLI; svemirska ekipa se zali UEFI na los travnjak??!! Ma daj, umjesto da sute i odrade posao kod kuce, dopustaju si takve gluposti!! Jadno!
Zna se tko se kod barce valja, zar je sad cijela ekipa takva????
Znači čelzi je isti rang curica kao barca zbog onog kaj je drogba radio na podu.

A što se skupnog trčanja tiče to se svuda radi i to je greška suca kaj to dozvoljava, da podjeli par kartona vidio bi mira, nitko ne bi zucnuo.

Svi se uvijek žale, neki više neki manje.

Gospon savršeni se žali svaki put kad ne pobjedi.

Kažete da je tekma bila dosadna, naravno da je kad se milan branio cijelo vrijeme, imali su par kontri i to je sve što se od njih vidjelo, svi koji igraju protiv njih se samo brane i pokušavaju na kontre.
Ja se njima divim na neki način jer su jedina ekipa koja uvijek igra svoju igru i svi se njima prilagođavaju, bunkeriprobajzabitizkontre recept.

Prošle godine u finalu se Ferguson išao igrat sa njima pa su ih pojeli, i svakog bi jer igraju takav nogomet, takvu vrstu nogometa.
Uvijek volim pogledat dobru tekmu i nadam se da će se netko sa njima igrat nadigravat jer onda neće tekma bit vama dosadna nego će bit zanimljiva.

A što se tekme čelzija tiče, super je bila, stvarno, nek bude svaka u LP takva, jer ionako gledamo nogomet radi nogometa a ne radi curica koje vuku suca za rukav jer mu imaju nešto za reći i koje se bacaju i glume.

Kao što rekoh, navijam za dobar nogomet, Barca mi je najdraži klub samo zbog svoje igre, i još uvijek najbolji treneri ne nalaze način kako ih nadigrat, svi igraju protiv njih na jako sličan način i nekima ta igra je dosadna, a vjerujte nije dosadna zbog njih nego zbog druge ekipe jer im ovi daju da igraju kako igraju.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline