Citiraj:
Autor KorisNick
Možda je tebi to sprdnja, da netko gomila svoje bogatstvo, a da ti nemaš ni pošteno plaću. Meni vidiš nije, naravno ne očekujem da ti djeliš moje mišljenje, al hvala bogu ja imam pravo iznest svoje. Kao što sam reko, sad kad kupim grafičku novu, ne mjenjam je najmanje pet godina, i toga ću se držat. A poprilično sam siguran, da za to vrijeme neće doć nijedna igrica koja će zahtijevat jače specifikacije, jer igrice realno nemaju potrebu za nekim puno jačim kapacitetima nego što ih trenutno koriste. Jedino gdje vidim da bi moglo doć do jačanja potražnje, je to da Nvidia i AMD-R nabrijaju kompanije prije svega Bllizard i te veće firme da izdaju igrice koje će zahtjevat jače grafičke, a čisto da bi oni natjerali nas korisnike da kupujemo novi proizvod. Opet tipična kapitalistička posla, al stvarno ja osobno ne vidim smisao u tome, i neću ih financirat jer nije baš da mi pare-euri ispadaju iz džepa.
Kako će ljudi zarađivat, tako da proizvode jednu seriju dvije tri godine i prodaju je po istoj cijeni, eto kako. Al bolje je ovako, prodavat muda pod bubrege, srećom nisu svi budale.
|
ako ti smeta što netko gomila bogatstvo dok ti nemaš ni pošteno plaću, napravi ti.. i smisli nešto da zgrćeš bogatstvo. Upotrijebi poduzetnički duh ko što su i oni upotrijebili kad su započinjali kao male tvrtke. LJudi rade kako bi zaradili. Cilj poduzeća je profit ali i opstanak.
kad kažeš da ih nećeš financirat jer ti se gade

....pa i ne trebaš ...drugi će kupovat

. TO ti je ko da kažeš ja neću financirat ovu pekaru i kupovat kruh u njoj zbog toga i toga

. Drugi možda hoće
To što danas igre i ne zahtjevaju iznimno jak hardver ( čast iznimkama), najviše su krive konzole. Najviše igara se radi za njih jer ih se i najviše prodaje te više nije prvenstveno igraća industrija orjentirana na računala kao što je to bio slučaj prije 15-ak godina. Ideš tamo gdje ćeš najviše prodat i zaradit.