View Single Post
Staro 30.03.2012., 10:34   #21298
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
za KTM vrijedi neko generalno pravilo da plačaš više nego što dobivaš...

za te pare bi mogao dobiti bolji focus, univegu ili neki slični (dsg) bicikl.

no moj pajdaš godinama vozi KTM-a i jako je zadovoljan. čak je i nedavno kupio novu KTM ramu jer je sa starom bio oduševljen, pa možda nije bezveze tako skup.

edit:
evo ovoga sada vozi, ali sa drugačijim djelovima s obzirom da je kupio samo ramu...
Znači kao i kod dosta drugih stvari samo ime nosi veću cijenu?
Nije mi toliko problem dati nešto više novaca ako je bike stvarno dobar, tj. ne želim dati puno para za nešto što ne samo da je precijenjeno nego nije ni dobro.

Evo jedan Focus za 7k u DSG - Crater Lake CS 2.0 30-G XT
42-622 je 28x1.60?
Oprema mi se čini ok (jedino nisam siguran za pogon, to je u rangu Deore?), samo sa Magura kočnicama nemam iskustva.

Evo i jedna Univega sličnih karakteristika za 7.6k - Terreno 700 30-G XT

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Mislim da vecina nema iskustva s trekking bajkovima, ali navodno KTM radi vrhunske trekking bicikle a ovaj bu te sluzio iducih 100 godina...jedino kaj mi je to previse para za takav bicikl.

Ja si razmisljam o drugom bajku koji bi bio za grad, nasip, makadamcice i sl. (tzv. kulturne voznje, jel) i najvise mi odgovara neki 29r, a Focus Black forest 2.0 mi se posebno svidja, i da imam pare taj bi uparkirao u garazu.
Znam da ekipa ovdje više preferira Sljeme i slične stvari, ali svejedno vrijedi pitati za savjet i preporuku.

Sviđa mi se ovaj Focus što si linkao
Evo za direkt usporedbu:
-razlika je 800kn (u korist Focusa)
-Focus ima RockShox 100m vilicu , KTM ima 63mm
-oprema je malo bolja na KTM-u (najviše me bodu u oči Tektro Draco kočnice kod Focusa koje imam na trenutnom bajku)

Citiraj:
Autor tustom Pregled postova
Poštovani Demon Hunter,

molim te info oko Genasisa koji voziš! Zanima me taj bike a nikako da bodijem neki odgovor od bilo koga! Inače saj je cijena cca 3500 kn!

Hvala ti!

TomTus

Poslao sam ti PM, slobodno pitaj šta te zanima.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote