View Single Post
Staro 30.03.2012., 10:15   #582
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Kakvo je zlo ovaj t20, vece smece od tenka jos nisam imao.
Jos 5k exp. i Pershing istrazen, t20 ekspresno u prodaju.
Citao sam na forumu kako igrati s njime (mozda jednostavno ne kontam hebeni tenk) ali ne vrijedi uzas nevideni, m3 lee je za njega cudo.
Armor ne postoji buse ga tier 3, tier 4 kako hoce i od kuda hoce, odbijanje za njega je nepoznata rijec,
Top je takoder smece reload na 100%noj posadi 9 sec., tier 8 probije svaki 10 shell, tier 9 i 10 samo sanjati, sto se tice preciznosti nije loše ali govoriti o sniper tenku... (ako je ovo sniper tenk onda njemacki sniper tenkovi ispaljuju laserski navodene rakete)
Manevriranje je lose, ne toliko lose kao top ili armor ali je za med tenk lose, jedina dobra osobina tenka je brzina.
Njemacka panthera ili ruski t43 su za ovo smece bolji neusporedivo
Da sumiramo T20

M103 sa druge strane ako bude kao na testnom serveru biti ce strasno dobar tenk (T34 sa armorom) jedva cekam update
Update je danas u 3 bi trebali serveri doc online opet!

Nego, m3 lee mi je bio katastrofa, dok sam istrazio shermana i metnuo gore 105mm top sam se preporodio. Onda m4a3e8 dok jos nisi mogo na njega mountat 105top bil sam vreca za napucavanje koja nist nemre penetrirat sa svojim smesnim mitraljezom. T20 komatozan, igral sam ga iskljucivo ko scouta cisto da to brze prejde. Pershing bio kak tak ok, ali nekak me top nije odusevil i Patton napokon dobar tenk, ali tek dok se montira bolji turret i 105 top koji je fakat odlican, sve u svemu tree je prije godinu dana imo svega 2 dobra tenka po meni M4 sherman i Patton.

U medjuvremenu sam otkljucal i t34 koji cekam da mi danas pretvore u premium. U heavy tree mi je t29 bio najbolji, fakat me tenk odusevio. u t7 dobim skoro isti tenk ko i u medium tenkovima na t9. Nema tog tenka kojeg mi kupola nije bouncala i ko zadnji car sve mores probit!

Sad otvaram ruse i s KV-om i 107zis6 sam odusevljen!

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote